Reechilibrarea Bio-Dinamica


Durerea se reduce cu 80% sau dispare in primele minute de tratament.

Sanatatea este una dintre principalele dorinte ale tuturor. De-a lungul timpului s-au dezvoltat tehnici noi, iar tehnici mai vechi au devenit tot mai cunoscute si apreciate pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii.

Conceptul de „viata fara durere” presupune aplicarea personalizata a unui cumul de tehnici pentru reechilibrarea imediata a corpului. Obiectivul acestei abordari este eliminarea durerii inca din primele minute de terapie.

Multi dintre noi acuzam adesea diverse dureri, disconforturi sau blocaje. Netratandu-le la timp, ajungem sa ne obisnuim cu aceste dureri si, treptat, ele sa se agraveze. Am putea spune ca organismul isi formeaza un asa-numit „echilibru” gresit, pastrand un nivel de durere suportabil, dar care evolueaza in timp. De aceea, interventia cat mai rapida asupra durerilor duce la ameliorarea sau chiar eliminarea acestora, prevenind afectiuni mai grave.

Reusim astfel, sa tratam dureri acute sau cronice, dureri nerezolvare prin alte terapii si, foarte important, sa evitam calmantele, antiinflamatoarele si analgezicele, care nu elimina cauza afectiunilor.

Reechilibrarea Bio-Dinamica pune accent pe corp in ansamblul sau, pe capacitatea sa de autoreglare si autovindecare. Aplicand terapii integrative, se restabileste functionarea armonioasa a organismului prin eliberarea blocajelor si curgerea libera a fluxului de energie, deci prin normalizarea functiilor.

Tehnicile aplicate personalizat, in functie de afectiuni si necesitati, sunt: Terapie Bowen, Acupressure, Jin Shin Jyutsu, Chi Nei Tsang, Thai Acupressure, Reflexology,      Su Jok, Shiatsu.

Aceste terapii sunt noninvazive si imbina cunostintele medicinei clasice cu cele alternative, oferindu-ti o abordare globala si, totodata, personalizata, a problemelor tale, pentru a-ti recapata starea de Sanatate, Echilibru si Armonie. Scopul este vindecarea prin armonizarea fizic – psihic.

*Terapiile aplicate se adreseaza oricarei persoane, indiferent de varsta. Aceste terapii nu exclud indicatiile si tratamentele medicinei clasice, ci sunt recomandate in completarea acestora, fiind un sprijn pentru o abordare cat mai complexa a diverselor afectiuni.