Analizam intregul metabolism atunci cand ne confruntam cu chisturi. Acestea apar sub forma unor pungi cu lichid sau partial cu lichid, pe diverse organe, in diverse parti ale corpului. Implicatiile sunt fie de natura estetica, fie de natura functionala pentru organul in cauza, de aceea trebuie abordate din mai multe puncte de vedere.
Cauze – Deficitul de Iod
Una dintre cauzele principale pentru chisturi in general este metabolismul lent ce poate fi dat si de deficitul de Iod. Pe fondul unui metabolism lent, limfa nu se dreneaza, iar corpul nu se mai detoxifica, formand chisturi sau depozite de grasime.
Iodul este unul dintre mineralele extrem de importante pentru organism, in special pentru sanatatea tiroidei care are un rol esential in reglarea metabolismului. Acest mineral se regaseste in natura mai ales in alimentele de origine marina, cum sunt si algele pe care ti le recomand mai jos.
Tratament A – Suplimentarea cu Iod sub forma naturala prin consum de:
Administrare: cu 30 min. inainte de masa principala; timp de minimum 3 luni, cu 1 luna pauza, dupa care se pot repeta analizele.
Bea multa apa sau ceaiuri si fa miscare cel putin 20 de minute/zi. Pentru mai multa eficienta, poti incerca sa elimini glutenul din alimentatie.
Beneficii:
Atentie:
Tratament B – Presopunctura
Preseaza si maseaza usor punctele K-6 si K-27 timp de 30sec.-1 min. de 4-5 ori/zi, eventual dimineata la trezire.
Te astept la sedintele de Presopunctura si alte terapii alternative, pentru a trata afectiunile bland, personalizat si fara efecte secundare.
Fa o programare la 0733 040 640!
Disclaimer: Materialele cuprinse in acest blog au titlu informativ si nu inlocuiesc diagnosticele si/sau tratamentele medicinei alopate. Toate practicile fac parte din medicina complementara si nu exclud, ci vin in completarea indicatiilor medicinei alopate, pentru o viziune cat mai clara asupra afectiunilor si a cauzelor acestora, precum si asupra modului in care pot fi abordate si tratate cat mai corect. Daca in urma terapiilor personalizate starea dvs. se amelioreaza, adresati-va medicului curant pentru a va revizui schema de tratament.
Foto: Canva